ZZOEF.NL

Thermische Quickscan

Woonhuis warmteverlies

Elk woonhuis verliest warmte naar de buitenlucht. Soms omdat u er voor kiest (een ventilatierooster of raam open), maar vaker nog ongewenst: Door kieren, naden, warmtebruggen in de spouw, ingezakte/natte isolatie, defect HR glas of bouwkundige gebreken verdwijnt er meer kostbare warmte dan u lief is. U merkt dit in het gasverbruik (kosten) en waarschijnlijk ook in uw wooncomfort. 

Er zijn vele mogelijkheden uw huis te isoleren. Elk isolatieplan begint met in kaart te krijgen wat de situatie is. Een thermische quickscan (een warmtebeeldscan) kan hierbij helpen. Kijk maar eens naar de foto’s op deze pagina: op het oog is er niets bijzonders te zien, maar met een hoge resolutie warmtebeeld ziet u meteen dat er warmte verdwijnt op plaatsen die je niet verwacht.

Voor het interpreteren van de warmtebeelden beschikt Zzoef.nl over de nodige kennis en ervaring. 

Met de informatie van een thermische quickscan hebt u waardevolle informatie ‘in beeld’. U kunt op basis hiervan zelf aan de slag (denk aan het afdichten van kieren) of deskundige hulp inschakelen van een bouwkundige of een isolatiespecialist.

Thermische Quickscan met drone?

Zzoef.nl maakt warmtebeelden met een drone, welke is uitgerust met een hoog resolutie warmtebeeldcamera en een RGB camera. Met deze oplossing kunnen we vanuit elke hoek elke zijde van uw huis in beeld brengen. Dus ook een bovenaanzicht maakt deel uit van de scan. 

Bij de interpretatie houden we rekening met het materiaal (baksteen reflecteert anders dan hout met hoogglanslak), weersomstandigheden (invallend zonlicht werkt verstorend op de warmtebeelden) en bekende gegevens van het huis.

 

Hoe werkt de quickscan?

  • U neemt contact op met Zzoef.nl en levert benodigde gegevens aan.
  • Wij checken of we rondom uw huis kunnen en mogen vliegen en verzorgen een passende offerte.
  • We maken een afspraak voor de scan (de beste scans maken we op een dichtbewolkte dag)
  • Het maken van de warmtebeelden ter plekke neemt ongeveer 15-20 minuten in beslag. 
  • Wij vragen aan u om vooraf het huis op ongeveer 20ºC te verwarmen, ventilatieroosters/ramen te sluiten en gordijnen/luxaflex te openen.
  • U krijgt binnen één werkdag het Thermische Quickscan Rapport in PDF in uw mailbox.

Ook interessant voor u?

Naast het aanbod van thermische woonhuisscans kan Zzoef.nl de volgende diensten voor u verzorgen. Combineren levert u een aanzienlijk voordeel op!

Blij met tevreden klanten:

SNEL
u krijgt binnen één werkdag een gedetailleerd rapport
SLIM
Zzoef.nl maakt gebruik van slimme en krachtige technologie
VEILIG
Wij zorgen ervoor dat elke vlucht volgens de hoogste veiligheidsnormen wordt gevlogen.
INZICHTELIJK
Een beeld zegt meer dan duizend woorden...
DUURZAAM
Inzicht in warmteverlies maakt energiebesparende maatregelen mogelijk
Scroll naar boven
Scroll naar top